E-BOOK: RADY A TIPY, JAK NAPSAT ÚSPĚŠNOU ZÁVĚREČNOU PRÁCI (BAKALÁŘSKÁ A DALŠÍ ZÁVĚREČNÉ PRÁCE V KOSTCE)

V rámci našeho spřáteleného webu Píšu bakalářku, který je věnován všem těm, kteří právě řeší svou bakalářskou práci nebo jinou závěrečnou práci, je možné si zakoupit elektronickou knihu Rady a tipy, jak napsat úspěšnou závěrečnou práci (bakalářská a další závěrečné práce v kostce).


Co se v knize dozvíte a proč byste měli uvažovat o jejím zakoupení:
  • Získáte přehledný, srozumitelný, čtivý a především jasný návod, jak postupovat ve zpracování Vaší práce od začátku do konce.
  • Zjistíte, jakých chyb se studenti při psaní závěrečné práce nejčastěji dopouští, a jak můžete těmto chybám předcházet.
  • Pozornost není věnována jen samotnému zpracování práce, ale také přípravné fázi, výběru tématu, formální úpravě, problematice týkající se plagiátorství, citacím apod.
  • E-book přináší také návod jak se následně připravit na obhajobu své práce nebo jak sestavit a strukturovat prezentaci.
  • Ocenit můžete také to, že e-book není příliš obsáhlý, tj. zpracovatelé kladli důraz především na kvalitu před kvantitou.
  • Součástí každé kapitoly jsou rady, tipy a doporučení, které Vám umožní předcházet chybám, usnadní Vám zpracování textu a zodpoví otázky, které Vám nejsou v souvislosti se zpracováním práce jasné.

Cena e-booku a kde si jej můžete objednat:

E-book prodáváme za akční cenu 399 Kč a objednat si jej můžete na webových stránkách Píšu bakalářku

Obsah E-booku:

Věříme, že se Vám náš e-book bude líbit a poslouží Vám jako vodítko na Vaší cestě psaní bakalářské práce.

Mějte hezký semestr, Váš Prostudent
www.pro-student.cz
www.prostudent.cz
www.pisubakalarku.cz

Kategorie: 
© 2016 PROSTUDENT NET s.r.o., VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA ADRESA: RYBNÁ 716/24, 110 00, PRAHA 1, IČ: 04960068, ODDÍL C, VLOŽKA 256303, MĚSTSKÝ SOUD V PRAZE