rozhovor s klientkou, která využila našich služeb


 

Při náročné práci si dodělávám vzdělání, mám toho moc a nic nestíhám.“ Určitě jste se v této situaci, taky ocitli a přemýšleli, jak ji nejlépe vyřešit.

Níže Vám nabízíme rozhovor s jednou naší klientkou, která popisuje svou situaci a cestu, jak se k našim službám dostala. Snad Vám tento článek pomůže si udělat představu o našich službách.

 


Mohla byste nám sdělit, jaká situace Vás vedla k tomu, že jste využila našich služeb?

JAK JE ŘEČENO V ÚVODU ROZHOVORU. Čas je komodita, která chybí nám všem. A pokud studujete při zaměstnání, máte rodinu děti, náročnou práci, čas není. Nechcete při svém studiu omezovat svou rodinu, proto služby Pro-student jsou to nejlepší. Druhý problém, který je stejně závažný jako čas, je to, že se člověk neumí rychle orientovat v dostupné literatuře, neumí vybrat to nejdůležitější, pokud denně nečtete a nepracujete s odbornou literaturou, prostě to neumíte.

 

Jak jste narazila na naše služby nebo Vám je někdo doporučil?

Na dostupné služby narazil můj nejlepší kamarád. Který prostě na úkol zapomněl a za 5 minut 12, hledal pomoc. Dostal službu, která byla naprosto dokonalá. Tolik se chlubil, že jsem se musela podívat a zjistit si informace. Takže na doporučení.

 

Jak jste byla spokojen se službami klientského centra, především pak komunikací, rychlostí komunikace a kvalitou informací, které Vám klientské centrum poskytlo při využívání služeb?

Co se týká komunikace, rychlosti komunikace – naprosto úžasná. Odpověď dostane člověk max. do půl hodinky. Pokud svou otázku na pomoc položí člověk nesrozumitelně pro druhou stranu, vždy se klientské centrum doptává. Chce znát detaily zadání, znovu se přesvědčí o tom, zda obě strany si rozumí. To je velmi důležité. Musíte být na stejné lodi.

 

Jak jste byla spokojena s rychlostí a kvalitou zpracování ukázky podkladového textu?

Naprosto 100 %. Jak se člověk s centrem dohodne, tak to prostě je. Ukázka je vždy max. do 2 dnů od zadání žádosti o pomoc. A odsouhlasení si cenové nabídky a obchodních podmínek. Zpracování ukázky je vždy kvalitní. Jen si ji vždy důkladně přečtěte, prozkoumejte a promyslete. Je nutné, aby úkol byl zpracováván správným směrem, zůstal cíl. V záplavě informací a odborného textu, se člověk rychle zamotá a může ztratit „ten čas“

 

Jak probíhala komunikace s přiděleným zpracovatelem? Byla jste spokojená se vzájemnou komunikací?

Komunikace se zpracovateli je vždy v naprostém pořádku. Obě strany mají zájem na spolupráci, přesně tomu odpovídá i stav komunikace. Jasná, stručná, odborná. A hlavně rychlá, odpověď máte obratem.

 

Byla jste spokojená s nabízenou cenou za zpracování textu? Můžete uvést jaký typ podkladů jste si u nás objednala?

Objednala jsem si podklady pro seminární práci, zápočtovou práci, kazuistiku, empirický výzkum a neposlední řadě jsem žádala o pomoc se zpracováním podkladů pro BP.

Cena je dostupná určitě všem. A hlavně odpovídá kvalitě služeb. Pokud hledáte kvalitu – zůstaňte.

 

Odpovídá dle Vašeho názoru poměr cena služeb společnosti ProStudent a kvalita dodaných podkladů?

ANO. Cena je adekvátní službě, kterou poptáváte. Jediné, co musíte udělat – zadat úkol. O ostatní a opravdu o vše se Pro-student postará.

 

Jak jste byla spokojen s kvalitou zpracování kompletních poptávaných podkladů?

Poklady jsou odborné, zpracovatel pracuje se spoustou zdrojů, které jsou k danému úkolu potřebné. (A vy o nich ani nevíte) Kvalita zpracování je velmi vysoká. Na textech je vidět, že s nimi pracují lidé, kteří danému oboru rozumí a jsou specialisté a odborníci. Úroveň zpracování je dokonalá. Jen připomínám, vždy si navzájem ověřte, že zpracovatel rozuměl vašemu zadání.

Vypracované podklady, dle zadání byly vždy odevzdány bez problémů a jediné výtky vyučujícího. A to je přeci, to, co potřebujeme.

 

V případě potřeby obrátila byste se na nás znovu?

Jednoduchá odpověď. Ano. Znám spolužáky, kteří využili služeb jiných center a nakonec litovali. Velmi litovali. Následně měli velké problémy. Odbornost a úrovně zpracování podkladů žádná. Od vyučujících neustále připomínky a opravy. A jsme opět u naší komodity. Kde je ten čas, který tolik potřebovali ušetřit….

 

Doporučila byste naše služby svým přátelům, známým apod., kdyby je potřebovali?

Ano. Doporučila. A stále doporučuji. Samozřejmě definitivní rozhodnutí je na nich. Ale vždy budu doporučovat a mluvit o Pro-student jen v superlativech. Nikdy nedám dopustit na jejich služby.

 

Na závěr bychom se chtěli zeptat, zdali byste nám doporučila nějakou změnu v našich nabízených službách a zdali byste mohla v páru větách zhodnotit celkově naše služby.

Změna? ani mne nenapadlo, že by byla nutná změna. Při zadání úkolu nebo žádosti o pomoc nebo komunikaci, jsem nenarazila na žádné slabé stránky. Nenašla jsem nic, o čem bych řekla to nefunguje, mělo by se to dělat jinak. Opravdu nemám žádných výhrad ke vzájemné spolupráci. Ale pokud na něco přijdu nebo mě něco napadne a můj postřeh Vás bude zajímat, moc ráda přispěji a pomohu.

 

Celkové shrnutí:

Webové stránky přehledné, jasné a srozumitelné. Zadání požadavku do formuláře snadné. Okamžitá odpověď a rychlá komunikace.

Odsouhlasení si vzájemných požadavků a cenová nabídka. Pokud je vše jasné, hned začíná práce na vašem požadavku.

Výsledné podklady jsou úžasné, originální, dokonalé a odborné.

Komunikace ve všech liniích je profesionální.

Děkuji, Pro-student, že jste …. prosím zůstaňte tak dobří, jako nyní …. ať pomůžete dalším studentům všech věkových kategorii a specializací, s jejich studiem a zdárné cestě za vysněným vzděláním.


 

Velice děkujeme naší klientce za její upřímné odpovědi a přejeme hodně úspěchů.

 

Váš Prostudent

www.pro-student.cz
www.prostudent.cz
www.bakalarky365.cz
www.pisubakalarku.cz  

 

 

 

© 2016 PROSTUDENT NET s.r.o., VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA ADRESA: RYBNÁ 716/24, 110 00, PRAHA 1, IČ: 04960068, ODDÍL C, VLOŽKA 256303, MĚSTSKÝ SOUD V PRAZE