JAK TO FUNGUJE!

Když jste již bezradní a nevíte jak dál pokračovat ve své práci, je tady agentura ProStudent, která Vám ráda poradí. Nemůžeme sice za Vás napsat bakalářskou práci, diplomovou práci ani jinou závěrečnou práci, ale můžeme Vám pomoci s tím, že pro Vás napíšeme a zpracujeme kvalitní podkladové texty k bakalářské práci, k diplomové práci či k jiné závěrečné (absolventské) práci na míru včetně seminárních prací a referátů, které jsou rovněž šité na míru Vašim požadavkům.
Vyplňte objednávkový formulář a nemusíte se již o nic starat. Pro Vaši přehlednost a informovanost, jsme připravili tento článek, nesoucí název „JAK TO FUNGUJE.“ Dozvíte se z něj jaký je postup, při objednání a zpracování podkladového textu.
Po obdržení Vaší vyplněné objednávky, na našich webových stránkách Na základě objednávky Vám vypracujeme nezávaznou cenovou nabídku, kterou Vám zašleme ke schválení.
ČASTO SE PTÁTE: "jak určujeme cenu"
Cena se odvíjí dle různých aspektů a to především od:
náročnosti tématu,
termínu odevzdání,
požadovaného rozsahu textu,
náročnosti textu.
Dále budeme od Vás potřebovat zaslat zadání či osnovu, případně Vaší představu o zpracování textu. Konkrétní a jasná představa o zaměření podkladového textu je velmi důležitá. Zamezíte tak případným zbytečným a složitým úpravám textu.
V případě, že Vám cenová nabídka bude vyhovovat, potvrdíte nám ji e-mailem. Vaše zakázka bude ve vnitřním systému nabídnuta zpracovatelům, kde můžete s případným zpracovatelem komunikovat prostřednictvím anonymního chatu. Zpracovatel, který přijme Vaši zakázku, Vám vypracuje ukázku, která je pro Vás zdarma, kterou si následně stáhnete v našem vnitřním systému.
Podkladový text o rozsahu do 15 normostran:
Pokud Vám bude ukázka vyhovovat a budete s ní spokojeni, zašleme Vám na email závaznou cenovou nabídku a vystavenou fakturu ve výši 100% z ceny objednávky. Po přijetí platby na účet společnosti, bude zpracovatel pokračovat ve zpracování. Kompletní podkladový text Vám bude doručen v termínu uvedeném v objednávkovém formuláři.
Podkladový text o rozsahu nad 15 normostran:
Pokud Vám bude ukázka vyhovovat a budete s ní spokojeni, zašleme Vám na email závaznou cenovou nabídku a vystavenou zálohovou fakturu ve výši 50% z ceny objednávky. Po přijetí platby na účet společnosti, bude zpracovatel pokračovat ve zpracování. V domluveném termínu Vám bude na email zaslána půlka podkladového textu ke kontrole a připomínkování. Pokud Vám bude text vyhovovat, připravíme Vám doplatkovou faktury, tedy zbylých 50% z ceny objednávky. Po úhradě doplatkové faktury, pokračuje zpracovatel ve zpracování zakázky. Finální verze podkladového textu Vám bude doručena v termínu, který jste uvedli v objednávkovém formuláři.
V případě expresní zakázky či velmi krátkého termínu na zpracování textu, bude požadována úhrada ve výši 100% z ceny díla.
Všechny podkladové texty kontrolujeme na plagiátorství prostřednictvím systému odevzdej.cz.
Výsledek reportu z této kontroly zasílá pracovník zákaznického servisu v okamžiku, kdy je systémem odevzdej.cz vyhodnocen. Délku kontroly tímto systémem není možné žádným způsoben ovlivnit, neboť délka je dána kapacitou systému.
Časté otázky a odpovědi:
Jak mi zaručíte dodání celého textu?
Od nás obdržíte fakturu, která zakládá rovněž i Váš právní základ na dodání podkladového textu, tj. máte fakturu, provedli jste platbu a tím jste ze zákona chráněni, že Vám musíme dodat kompletní podkladový text. Zdůrazňujeme to proto, že se občas stává našim klientům, že tuto informaci neví a ptají se nás, jak zajistíme dodání podkladového textu po zaplacení.
Mám stanovenou osnovu, které se musím držet. Je to problém nebo výhoda?
Pokud máte vypracovanou osnovu je to pro nás výhoda, neboť známe přesnou představu klienta, díky čemuž můžeme dosáhnout maximální spokojenosti klienta.
Jakou mám jistotu, že vypracovaný text je 100 % originální a jedinečný?
Veškeré podkladové texty jsou kontrolovány, prostřednictvím systému odevzdej.cz. Výsledek tohoto kontrolního textu dostanete zdarma.
Jak mám zajištěno, že je celé jednání anonymní?
Jednání je zcela anonymní. Naše klienty musíme dle zákona o ochraně osobních údajů chránit, všechny informace, které nám řeknete, se nikdo nesmí dozvědět, porušili bychom totiž zákon. Někdy se stává, že nám volají rodiče klientů, my jim však nic nesmíme říct, porušili bychom Vaše zájmy.
Agentura ProStudent
© 2016 PROSTUDENT NET s.r.o., VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA ADRESA: RYBNÁ 716/24, 110 00, PRAHA 1, IČ: 04960068, ODDÍL C, VLOŽKA 256303, MĚSTSKÝ SOUD V PRAZE