CENA ZA ZPRACOVÁNÍ PODKLADOVÉHO TEXTU?

V dalším článku si povíme o tom, jak stanovujeme ceny za zpracování podklladového/odborného textu.

 

„Kolik mě to bude stát?“ Toto je základní otázka všech našich klientů.

 Na našich webových stránkách naleznete pouze cenu orientační. Přesnou cenu za zpracování podkladů nelze stanovit, bez toho, aniž bychom znali podrobnosti a požadavky ke zpracování a není možné ji sdělit skrze telefon či email.

 Zde uvádíme tři kroky k tomu, jak zjistit přesnou cenu za zpracování odborného textu.

 

Ke každé příchozí objednávce přistupujeme individuálně a při nacenění jsou zohledněna všechna specifika, náročnost textu, požadovaný termín dodání a další náležitosti, které rozepíšeme níže.

 

Prvním krokemk zjištění ceny je vyplnění NEZÁVAZNÉ OBJEDNÁVKY. Pokud si nevíte rady, jak vyplnit nezávaznou objednávku, tak Vám může pomoci článek JAK VYPLNIT OBJEDNÁVKOVÝ FORMULÁŘ?

Druhý krok: Po obdržení Vámi vyplněné nezávazné objednávky si ji řádně prostudujeme a v případě nejasností či absence informací či materiálů, Vás oslovíme a požádáme o upřesnění požadavků.

Třetí krok: V případě, že máme od Vás všechny informace a materiály, přistoupíme k přípravě nezávazné cenové nabídky, které Vám je zaslána na email.

 

Níže shrneme v několika bodech, co vše ovlivní cenu za zpracování. 

1. O jaký typ podkladovéhou textu se jedná – podkladový/odborný text k seminární, semestrální, závěrečné, bakalářské, diplomové práci atd.

2. O jaké téma se jedná – my se zaměřujeme primárně na témata ekonomická, částečně témata z oblasti pedagogiky a ošetřovatelství. Výčet oblastí, které zpracováváme naleznete na našich stránkách.

3. Náročnost tématu – zdali bude obsahovat výzkum (dotazníkové šetření, rozhovory, statistické vyhodnocení apod.).

4. Zdali se bude jednat o zpracování normostran (řádkování 1,5) či o plnou stranu textu s řádkováním 1.

5. Počet zpracovaných normostran (řádkováním 1,5) či plných stran textu s řádkováním 1.

6. Práce se zahraniční literaturou.

7. Termín dodání – kolik času bude vyhrazeno pro zpracování odborného textu.

 

Jestliže máte zájem a jste zvědaví kolik by Vás vyšlo zpracování podkladovéhou textu a shromáždění informací k Vašemu tématu, tak si prosím zadejte NEZÁVAZNOU OBJEDNÁVKU.

Při vyplněné této nezávazné objednávky se k ničemu nezavazujete, je stále nezávazná a až do chvíle, kdy potvrdíte ukázku, která byla připravena přiděleným zpracovatelem.

 

V případě dotazů se s námi můžete spojit na emailu info@pro-student.cz

Děkujeme.

Krásný den.

Agentura ProStudent

info@pro-student.cz

 

Kategorie: 
© 2016 PROSTUDENT NET s.r.o., VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA ADRESA: RYBNÁ 716/24, 110 00, PRAHA 1, IČ: 04960068, ODDÍL C, VLOŽKA 256303, MĚSTSKÝ SOUD V PRAZE